Studio Dynamiek ontwerpt totaal interieurs voor bedrijven en particulieren. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken. U krijgt dan een indruk van onze werkwijze en het tarief.

Zakelijk licht en inrichting

Wij creëren met speciale aandacht voor verlichting en dragen hiermee graag bij aan een comfortabele en gezonde werkomgeving.

Misschien herkent u zich in de volgende situaties:

U gaat verhuizen

Met uw bedrijf en bent toe aan een nieuwe inrichting en de juiste verlichting

Tijd tekort

Heel veel winkels bezoeken kost tijd, dit laat u liever aan een ontwerper over

Verbouwen of nieuw pand

Er staat een grote verbouwing voor de deur of u gaat een nieuw pand zetten

Eenheid

U weet wat u mooi vindt het maar lastig om zelf eenheid te creëren

Te veel keus

Met zoveel keuzes voor meubilair, kleuren, materialen en verlichting is het lastig kiezen

Verlichting

Er zijn problemen als gevolg van de verkeerde verlichting, of u wilt bijvoorbeeld overstappen naar LED

ONZE WERKWIJZE

Studio Dynamiek ontwerpt totaal interieurs voor bedrijven en particulieren. De zakelijke lichtplannen zijn ontworpen volgens de geldende normen en richtlijnen.

In een persoonlijk gesprek worden jou wensen besproken. Je krijgt dan een indruk van onze werkwijze en het tarief. Tevens kun je voor deelprojecten, zoals een lichtadvies of kleuradvies per ruimte bij ons terecht.

Hiernaast is te lezen hoe onze werkwijze voor het interieurontwerp en het opstellen van een lichtplan in zijn werk gaat.

Schetsen

Na het eerste gesprek waarin duidelijk is geworden om welke ruimtes het gaat is de eerste stap de schetsfase. De kosten voor het advies en het globale idee zijn duidelijk. Vanuit hier maak ik een plattegrond met verschillende indelingen ideeën in schetsfase waaruit het best passende idee aan je zal worden gepresenteerd. Ik nodig je intussen uit om via Pinterest een moodboard te maken om jouw wensen in beeld te vangen. Samen met ons gesprek is dit het eerste uitgangspunt voor het ontwerp.

Ontwerp

De eerste tekeningen zijn gemaakt en worden met je besproken. Met de feedback van dit persoonlijke gesprek wordt alles verder uitgewerkt. We werken toe naar een definitieve indeling, kleurenplan, materialenplan, meubilair en verlichting. Een maatwerk kast bijvoorbeeld wordt verder uitgetekend in deze fase. Is het ontwerp moeilijk voor te stellen? Dan behoort een 3 dimensionale tekening ook tot de mogelijkheden. Tot slot gaan we samen op pad om de materialen te bekijken.

Eindproduct

Als het definitieve plan bekend is worden in overleg de verschillende partijen voor levering gekozen. Offerte aanvragen van partijen via Dynamiek worden aangevraagd zodat het budget wordt bewaakt. Een realistisch budget aan de start van een project is belangrijk om veel tussentijds veranderen te voorkomen. Geen budget in gedachten? Vaak heb je wel een idee wat jou grensbedrag is. Dynamiek werkt samen met verschillende professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Lichtadvies

Dynamiek ontwerpt interieurs en lichtplannen voor bijvoorbeeld kantoren, bedrijven in de retail en hotels. Al onze lichtplannen zijn ontworpen door onze lichtadviseur waarbij rekening is gehouden met de geldende normen en richtlijnen. Met behulp van een licht berekeningsprogramma worden verschillende factoren vooraf gecontroleerd. Via een 3D impressie krijgt u een indruk van de lichtverdeling.

Interieurontwerp

Als het om interieurontwerp gaat kunt u denken aan een ontwerp voor een te renoveren balie, winkelinrichting of kantoorinrichting. Dynamiek heeft contacten met verschillende leveranciers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Ook het interieur werken wij 3D uit zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat.