Studio Dynamiek ontwerpt totaal interieurs voor bedrijven en particulieren. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen besproken. U krijgt dan een indruk van onze werkwijze en het tarief.

Blog

Studio Dynamiek / Geen categorie  / LED EN STURING

LED EN STURING

Hoe bekend ben jij met led verlichting en de mogelijkheden? Er is nog altijd veel over te zeggen. De ontwikkelingen gaan door en in alle fases sinds de komst van led zijn er belangrijke aandachtspunten.

Zo is de kwaliteit van Led verlichting steeds beter geworden. Omdat het een nieuw soort lichtbron was moest de kwaliteit in het begin stadium nog geoptimaliseerd worden. In de tijd zijn de regels voor veilige en kwalitatieve led verlichting toegenomen waardoor er betere leds zijn gemaakt. De certificering van producten is een belangrijk middel om de kwaliteit te waarborgen nu er steeds meer mogelijk is.

Anno 2017 zitten we in een nieuwe fase, communicatie van led systemen. Waar we voorheen nog een draad en armatuur hadden zonder sturing, hebben we de stap gemaakt naar fluorescentie en nu led waar we sensoren aan hebben toegevoegd. Dit betekent dat we niet meer praten over alleen een lichtbron maar ook de sturing ervan. Al die verschillende onderdelen moeten storingsvrij kunnen samenwerken evenals de verschillende merken. Er zijn stappen gezet maar er is nog veel ruimte voor verbetering, zo luidt de conclusie.

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.